10 x gift ideas Christmas edition

10 x gift ideas Christmas edition

10 x gift ideas Christmas edition

 Het is officieel, het aftellen voor kerst is begonnen en je weet wat dat betekent... Cadeautjes! Het is tijd om de perfecte cadeaus in te slaan en onder de kerstboom te plaatsen. Heb je nog geen verlanglijstje samengesteld? No worries, TheGirlWearing got you! We hebben hier alle inspiratie voor kerstcadeaus die je nodig hebt. Of je nu je eigen verlanglijstje met cadeaus aan het samenstellen bent, aan het beslissen bent wat je voor je beste vrienden gaat kopen of nog even wilt wachten en een koopje wilt scoren met de aankomende sales, vandaag delen we 10 must-have Christmas gift ideas. 

#1 Beauty gifts

Dit Cadeau is voor the dolls who LOVE beauty. Een beautycadeau kan echt geen kwaad als het op kerstcadeaus aankomt. Van next level paletten tot must-have lipproducten. Check, check, check, cadeaus voor de hele groep afvinken is zo gebeurd!

 beauty giftset Christmas make up gift

#2 Instax mini-camera

Met dit cadeau leg jij alle herinneringen vast! Deze camera print direct de foto’s voor je uit en is geschikt voor selfies. No editing, no drama, just spontaneous photo’s!

insta mini camera polaroid Christmas gift 

#3 Parfum

Wil je de ultieme geur geven? Wij hebben de oplossing. Met eindeloze opties, waaronder TGW goedgekeurde geuren. Het vinden van de perfecte geur is makkelijker dan ooit!

 perfume parfum lijst cadeau present gift christmas

#4 Selfcare sets

Wie houdt er nou niet van selfcare sets? Self care sets zijn perfect voor dit koude seizoen.  Dit is ideaal voor de Santa’s met een kleiner budget. Ook kan je helemaal all out gaan voor je loved ones! Waar je ook voor kiest, ze zullen het geweldig vinden!

selfcare giftset christmass body present cadeau 

#5 Jewelry

Als niets van bovenstaande je aanspreekt, ga dan voor sieraden. Of het nu een paar opvallende oorbellen, een gouden ketting of een swarovski ring is, you’ll be winning! Ga all out door een sieraad te geven met een betekenis of starsign!

 jewelry gift set pandora Christmas

#6 Nightwear

Haal de stress uit het geven van cadeaus en kies voor een pyjama! We weten inmiddels allemaal dat nachtkleding altijd gewaardeerd wordt. Wie houdt er nou niet van knusse pyjama's of warme pantoffels?

 pyjama set cadeau present christmas idea

#7 Skincare

Huidverzorging is zo'n goed cadeau voor iedereen voor wie je nog iets te kopen hebt, wie wil er nu niet het nieuwe jaar in met een glowy skin?

 Kylie skin skincare giftset thegirlwearing

#8 Lashes

If your girl is all about the lashes, dan is dit cadeau perfect! hoe meer, hoe beter. Koop een lash cadeauset, deze zullen ervoor zorgen dat je lashes fleeky zitten! Love it!

 lashes set flawless pretty lashes giftset

#9 Hairstyler

Misschien is make-up niet de vibe voor je cadeau-ontvanger, dan maar haar! Doe een beetje research naar het type haar en kies de juiste stijltang. Een stijltang is een geweldig cadeau als je iets meer wilt uitgeven, en ze zullen SUPER onder de indruk zijn dat je de juiste hebt gehaald voor hun type haar.

Christmas present hair styler pink gift

#10 Giftcard

Heb je echt helemaal geen idee wat je moet geven? En staat er niks op dit lijstje dat je zou willen geven? Geen probleem, geef een giftcard als cadeau! Dit cadeau is voor elk budget vriendelijk en zo is iedereen uiteindelijk blij met het cadeau.

Shop our giftcard here!

giftcard thegirlwearing Christmas gift

0 comments

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing

Meet the Author

Add some profile text to talk about the author

More posts