10 Relationship tips

10 Relationship tips

10 Relationship tips

Let’s talk relationship advice.. 

Je kent het wel, we zijn allemaal zoo verliefd geweest op die ene persoon en hebben allemaal die ‘roze’ bril opgehad. Maar laten we eerlijk zijn, het is niet altijd zo perfect als dat het lijkt. Don’t worry girl, you’re not the only one! Het kan wat hard aankomen, maar we hebben allemaal de waarheid nodig wat betreft onze liefdes leven. Vandaag delen we relationship advice die we waarschijnlijk allemaal nodig hebben!

1. Focus op het nu                                                                                                            

Als het op daten aankomt, is het belangrijk om je hele "dating verleden" daadwerkelijk achter je te laten. Denk niet te veel aan het verleden, en richt je op die persoon waar jij verder mee wil gaan in de toekomst.  Leer deze persoon beter kennen en kom er achter wat ze wel en niet leuk vinden, voordat je alles onthult over jezelf. We begrijpen dat het moeilijk kan zijn om geen pijn uit je verleden naar boven te brengen, maar dit is een nieuwe start, dus straal die good vibes uit, toon die positieve energie en maak er gewoon het beste van om een nieuw persoon te ontmoeten.

2. Is he the right one?                                                                                                      

Het klinkt misschien hard, maar don’t force it when you don’t feel it. Die love spark kun je niet forceren, dus als je het niet helemaal voelt, moet je dat niet in je achterhoofd houden, want dat doet meer kwaad dan goed. Een goede vraag om jezelf te stellen is, is deze persoon iemand waar je vrienden mee zou zijn als de aantrekkingskracht er niet was?

Don't force relationship advice thegirlwearing

3. Wees jezelf                                                                                              

Het klinkt vanzelfsprekend, maar we weten dat het moeilijk kan zijn om jezelf te zijn bij een nieuw iemand. Natuurlijk heb je de zenuwen van je eerste afspraakje, maar het is belangrijk dat je jezelf niet het gevoel geeft dat je op een bepaalde manier moet zijn, zodat deze persoon je leuk vindt. Wees eerlijk over wat je wel en niet leuk vindt, als hij of zij iets leuk vindt om te doen wat jij absoluut haat is dat niet erg! Wees gewoon loyal aan wie je echt bent.

4. Communication is key                                                                

Communicatie is erg belangrijk in relaties. Dit is ook waar het vaak mis kan gaan in een relatie. Door goed met elkaar te communiceren kun je door te praten uitleggen wat je voelt en wat je behoeften zijn. Communiceren helpt niet alleen om aan je behoeften te voldoen, maar het helpt je ook om verbonden te zijn in je relatie. Dit voorkomt dat je blijft zitten met opgekropte gevoelens en pak je het probleem meteen aan in plaats van afwachten.

5. Redflags                                                                                                          

Als je het gevoel hebt dat er iets "mis" is met de man met wie je uitgaat, dan heb je waarschijnlijk gelijk. Negeer niet wat je intuïtie je vertelt! Stop ook met het verzinnen van excuses voor zijn gedrag. Hij is niet zo "druk" met werk. Mannen maken tijd voor de dingen die echt belangrijk voor ze zijn. Don’t ignore the redflags girl!

relationshipadvice the girl wearing reflags meme

6. Actions are louder than words                                                                      

Als iemand de moeite wil doen, zal hij dat ook doen. We kunnen veel tijd besteden aan het overtuigen van onszelf dat iemand het te druk heeft om terug te sms'en of misschien uit is met vrienden. Maar als je voelt dat je ze moet pushen om af te spreken, of misschien is het altijd last minute. Vraag jezelf dan af of dat goed is voor jou? Natuurlijk zijn sommige mensen aanstellers, maar als je het gevoel hebt dat het niet goed zit, doe dan wat voor jou het beste is.

Stop choosing what isn't choosing you

7. Keep up the effort                                                                                          

Na een jaar gaan mensen steeds minder moeite doen voor hun relatie. Simpelweg omdat je relatie dan ‘vanzelfsprekend’ is. En dit is precies wat we niet willen hebben! Blijf je relatie spannend houden en blijf je best doen voor je relatie. Ga nog steeds maandelijks op date en blijf jezelf mooi maken. Het moet natuurlijk wel van beide kanten komen.

 8. No one is perfect                                                                                

Misschien ben je er al bewust van maar, niemand is perfect. Het vinden van een man waar je echt een band mee hebt is zeldzaam. Hij is niet perfect, maar dat ben jij ook niet! Als je op zoek bent naar perfect, zul je het nooit vinden. MAAR, er is een man die "perfect" is voor jou! Wees eerlijk tegen jezelf over wat je wilt van een man, en wat je kunt verdragen.

 9. Jealousy                                                                                                  

Jaloezie is iets wat velen zullen ervaren in een relatie, maar wanneer het extreem wordt kan het een groot probleem worden. Vergeet niet, een relatie gaat over vertrouwen. Het zal niet werken als hij jou niet vertrouwt en als jij hem niet vertrouwt.

relationshipadvice the girl wearing reflags meme jealousy

10. Conflicts                                                                                                        

Als je met elkaar in een relatie zit is het niet altijd zo rooskleurig als dat het lijkt. Het is normaal om hier en daar wat conflicten te hebben. Hoe jullie je beide gedragen is de key. Niemand mag vervelend of vijandig worden. Als je in staat bent om het uit te praten, is dat een goed teken van de dingen die eraan zullen komen.

relationshipadvice the girl wearing conflict meme

0 comments

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing

Meet the Author

Add some profile text to talk about the author

More posts