top 10 moederdag tips door the girl wearing

Moederdag Tips

top 10 moederdag tips door the girl wearing

Het is bijna die ene speciale dag van het jaar en nee ik praat niet over jouw verjaardag, maar over Moederdag!

 Moederdag is de dag waar jij jouw moeder in het zonnetje kan zetten, maar nou kunnen wij ons voorstellen dat jij misschien geen idee hebt wat jij voor jouw moeder kan doen op deze mooie dag. Geen probleem want wij van The Girl Wearing hebben de perfecte lijst gemaakt. Door deze lijst zal jouw enige stress zijn dat jij niet weet uit welke items & activiteiten jij moet kiezen uit deze lijst.

Tips voor Moederdag

 

 Ontbijt op bed

Het meest voor de hand liggende is natuurlijk het klassieke ontbijt op bed. Sta ietsje eerder op dan normaal. Maak de oven en het fornuis aan en Verras je moeder met zelfgemaakte croissants, verse jus d’orange en een heerlijk gekookt eitje.

Ontbijt op bed 

Verras je moeder met nieuwe kleren

Niemand kent een moeder beter dan haar eigen kinderen. Verras je moeder met wat nieuwe kleren, misschien denk jij zelf dat het tijd is voor wat nieuws in haar kledingkast, haal deze kleren dan voor je moeder zodat zij lekker mee kan gaan met de tijd. Nou verkopen wij heel toevallig ook kleding🙄, dus wees vrij om de kleding op www.thegirlwearing.com mee te nemen in jouw opties!

 jurk moederdag tip

  Welness set

Nu er momenteel nog steeds sprake is van een lockdown, zijn de Spa’s helaas nog steeds dicht, maar dat kan jou niet weerhouden om de Spa naar jouw huis te brengen. Verras jouw moeder met een welness set. Een heel erg populaire welness set is die van Rituals. Rituals heeft een heleboel soorten welness sets. Kijk welke jij het lekkerste vindt en verras je moeder dan met een mooie welness set waarmee zij lekker kan relaxen.

rituals moederdag tip
 Film marathon

Als jij en je moeder die ene film reeks hebben die jullie nou zo leuk vinden, start Netflix op en kijk die films lekker in de avond, comfortabel op de bank. Zorg ervoor dat je jouw moeder haar favoriete snacks klaar hebt staan en kijk jullie favoriete filmreeks de hele avond lang.

Film Marathon moederdag tip

 Spelletjes avond

Haal het hele gezin erbij, want het is weer eens tijd voor een goede oude spelletjes avond! Een paar voorbeelden van wat old school bordspelletjes zijn: Mens erger je niet, Monopoly, Wie ben ik? en Dammen. Ga terug in de tijd met het hele gezin en herleef jullie oude herinneringen!

spelletjes avond moederdag tip

 Gepersonaliseerde sterrenmap

Nu iets dat wat meer uniek is, Een gepersonaliseerde sterrenmap. Bij een gepersonaliseerde sterrenmap kan je een map krijgen van hoe de sterren stonden op een specifieke plek en moment. Een goede plek en moment om jouw sterrenmap op te baseren kan jouw geboorteplek en datum zijn. Deze datum en plek betekenen waarschijnlijk heel erg veel voor jouw moeder, dus zij zal hier zeer zeker blij mee zijn.

sterrenmap moederdag tip

 Familie Foto vergroten en verbeteren

De meeste families hebben wel familiefoto’s, maar deze zijn meestal helaas oud, klein en versleten, maar thank God voor technologie. Dankzij bepaalde websites kan je deze foto’s omtoveren tot een grote HD Familiefoto. Verras jouw moeder met een grote familieportret, die zij ineens ziet als zij de woonkamer binnen loopt.

familie foto moederdag tip

 Greetz cadeau

De website Greetz.nl is gespecialiseerd in Moederdag cadeaus. Op deze website kan je allerlei soorten cadeaus vinden die perfect zijn voor elke moeder. Op de website kan je kaarten, bloemen, chocolade, dranken, cadeaubonnen, ballonnen en nog veel meer vinden. Greetz zorgt er ook nog eens voor dat de aflevering van jouw item speciaal zal zijn, dus als jij jouw Moederdag cadeau op THEGIRLWEARING hebt gehaald, kan je meteen naar Greetz gaan om jouw Moederdag shopping compleet te maken.

 

Greetz Moederdag kado

 Mini vakantie

Iets wat jouw moeder heel erg zal waarderen is een weekendje weg met haar zoon/dochter. De bestemming hoeft niet ver te zijn, dat gaat ook heel erg moeilijk met de epidemie. Hou de trip binnen Europa, ga naar Parijs, Antwerpen of Berlijn. Een heel erg mooie plek waar je ook naartoe zou kunnen gaan is Londen. Natuurlijk is de keuze geheel aan jou, dus wees creatief en kies een mooie plek uit. Misschien heeft je moeder je ooit gezegd dat ze altijd al naar een bepaalde plek wilde gaan, maar het er nooit van is gekomen. Dan is dit de perfecte kans om jouw moeder haar droomtrip waar te maken.

moederdag tip trip

 

 Haal/doe wat zij altijd al wilde doen

Natuurlijk kan ik niet weten wat jouw moeder het allerliefste wil, maar ik durf wel met zekerheid te zeggen dat jij ondanks deze lijst, toch wel weet wat jouw moeder altijd al wilde hebben/doen. Dus mijn advies is neem deze lijst als inspiratie, shop wat bij www.thegirlwearing.com en doe wat je moeder altijd al wilde doen. Mocht je nou een moeder hebben die niet echt van cadeaus houdt, dan ben ik vrijwel zeker ervan dat tenminste 1 van de dingen op deze lijst zij toch wel zal waarderen.

 

Moederdag tip doe wat zij wilt doen

0 comments

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing

Meet the Author

Add some profile text to talk about the author

More posts