Top 10 Trendy items

Top 10 Trendy items

Top 10 Trendy items

You’ve got plans, we’ve got the outfits.  Stop met zoeken, The Girl Wearing helpt je met het ontdekken van de nieuwste trends van dit seizoen! Met een dalende temperatuur makkelijk om je joggers aan te trekken en naar buiten te gaan, maar laat het koude weer je niet in de steek laten. Dit seizoen is zo'n vibe dus waarom er niet het beste van maken? Vandaag delen we 10 trendy items die op jouw A/W wishlist moeten staan!

1 Chunky boots

Maak een statement in chunky biker boots. Deze boots zijn helemaal in! Ze hebben een chunky zool en kuit-hoge pasvorm. Je kunt ze up stylen of down stylen. Combineer het met een leuke jeans of jurk and your good to go.

chunky boots dress influencer

Shop now

2 Vinyl jackets

Deze jas staat bovenaan onze nieuwe seizoenshitlijst! Dit is een lange jas met een vinyl materiaal. De Vinyl Long Jacket sluit met een knoopsluiting en een mooie vinyl riem. Je kunt het combineren met hoge hakken voor een classy look of sneakers voor een meer casual look!

thegirlwearing vinyl jackets black

Shop now

3 Camo straight leg utility broek

Deze broek is een must dit seizoen! Deze broek heeft een neutrale groene camouflage print en een loose fit. Combineer het met leuke sneakers en een witte croptop voor een echte streetwear look!

Cargo camouflage straight leg fashion babymetra

Shop now

4 Twin sets

Twinsets zijn perfect voor als je moeite hebt om een leuke combo samen te stellen. Ook zitten ze erg comfy, perfect fort his weather! Voeg er leuke sneakers aan toe, een schattig tasje en een mooie ketting aan toe en you look popping girl.

cococenteno h&m twinset

Shop now

5 Bodywarmer

Dit seizoen is de bodywarmer een must-have! Upgrade je nieuwe seizoensstijl met deze bodywarmer van zwart en wit. Draag deze met een zwarte hoodie, boyfriend jeans en je favoriete paar sneakers voor een streetwear look. 

thegirlwearing bodywarmer text streetwear

Shop now

6 Cargo pants

Cargo broeken zijn een must-have dit seizoen. Ze hebben een wide-leg pasvorm en geven een baggy look. This season it's all about comfiness! Style hem met een hoodie, chunky sneakers om de look af te maken. 

pretty little thing cargo pants

Shop now

7 Knitted vests

Geef je daily essentials een upgrade door een gebreid vest over je favoriete witte overhemd of shirt te dragen. Het geeft een extra touch aan je outfit!

thegirlwearing knitted vest

Shop now

8 Sunglasses

Er schijnt misschien minder zon gedurende deze koude dagen maar dat wil niet zeggen dat het verboden is een zonnebril te dragen! Met een zonnebril maak je je look echt af! It's all about the details girl!

naominayra sunglasses fashion

Shop now

9 Colorful hoodies

Wie houdt er nou niet van hoodies in dit seizoen? Ze zijn lekker warm en passen overal bij! Dit seizoen zijn de kleurrijke hoodies echt een must! 

the couture club hoodie

Shop now

10 Kunstleren jack met teddy

Zijn dikke winterjassen niks voor jou, maar wil je het alsnog warm hebben dit seizoen? Dan is dit de oplossing! Deze jassen zijn erg trendy en passen overal bij. 

teddy coat jacket fashion amydaveiga

Shop now

 

0 comments

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing

Meet the Author

Add some profile text to talk about the author

More posts