TheGirlWearing First date what to wear

What to wear on your first date TGW edition

TheGirlWearing First date what to wear

Dus je crush is in je DM’s geslide en je bent helemaal hyped dat hij je op een date heeft gevraagd. Alsof een eerste date met een nieuwe crush nog niet stressvol genoeg is, krijg je dan ook nog het drama van het vinden van een perfecte outfit. Je wilt natuurlijk de perfecte eerste indruk maken bij je crush. The Girl Wearing helpt je daarom met het vinden van jouw perfecte outfit voor je first date!

  

#1 A dress to impress

 Black Ruffles dress

 Laat alle ogen op jou gericht zijn in deze jurk in bodycon fit. Deze jurk is de perfecte jurk om sassy but classy te zijn en zelfvertrouwen uit te stralen. Voeg er hakken en opvallende oorbellen aan toe om de look af te maken.

Shop now

 Black ruffles dress TheGirlWearing

#2 Life is a party, dress like it

Party top

Deze top is een zeer trendy top die met letterlijk alles gecombineerd kan worden! Deze top geeft een classy korset vibe waarin je de hele avond kunt bewegen en ademen.

Shop now

 Party top TheGirlWearing

#3 No nonsense

Black Sleeve Top

Met deze top zie je er extravagant, maar toch stijlvol en simpel uit! Het heeft schattige puffer armen die de top meer pit geven en kan met alles gecombineerd worden.

Shop now

Black sleeve top TheGirlWearing

#4 Yes to the dress

Black party dress

Don’t know what to wear? Deze jurk is perfect! Maak een goede eerste indruk met deze classy jurk. Doe er leuke hakken onder aan of laarzen om het een wat stoerdere look te geven.

Shop now

 Black party satin dress TheGirlWearing

#5 Back to basic

Black twin set 

Deze two-piece set is een musthave! Two-piece sets zijn perfect voor als je moeite hebt om een leuke combo samen te stellen. Voeg er hakken, een schattig tasje en een mooie ketting aan toe en you look popping girl.

Shop now

Black twin set TheGirlWearing

#6 Sexy but classy

Cropped blouse 

Deze blouse is perfect als je er gewaagd maar ook classy uit wilt zien. Dit kan gecombineerd worden met een mooie high waist jeans en leuke hakken of sneakers.

Shop now

 Cropped white blouse TheGirlWearing

#7 Pretty girl vibes

White puffed sleeves top

Ben jij helemaal weg van de puffed sleeves trend? Dan is dit topje perfect voor jou! Met dit cute topje steel jij de show. Combineer het met een leuke jeans en leuke hakken and your good to go.

Shop now   

White puffed sleeves top TheGirlWearing

#8 Leather is better

Brown leather top

Deze top is voor de classy but sassy ladies! Een mooie top van leer die gedragen kan worden in elk seizoen met een mooie rok, jeans of een short. Om de look af te maken kan je er hoge hakken onder aan doen!

Shop now

Brown leather top TheGirlWearing

#9 Elegance is beauty

Beige party dress

Deze jurk is gemaakt van satijn en heeft een open borst om je stralende huid aan de wereld te laten zien.  Dit kan gecombineerd worden met mooie hakken en een leuke tas. Kortom, perfect als je niet weet wat je wilt dragen voor een classy first date!

Shop now

 Beige satin party dress TheGirlWearing

#10 So obsessed!

Vinyl Long jacket

Het vinyl jasje is een echte eyecatcher! Deze jas brengt het zelfvertrouwen in je naar boven en geeft je een echte powerwoman uitstraling. Maak deze look af met je favoriete hakken en een jeans!

Shop now

Black vinyl long jacket TheGirlWearing

0 comments

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing

Meet the Author

Add some profile text to talk about the author

More posts