10 Winter city trips ideeën

10 Winter city trips ideeën

10 Winter city trips ideeën

Mini breaks are good for the soul, sis. Ben je weinig gemotiveerd en voel je je de laatste tijd vaak moe? Say no more girl, je moet een city trip boeken! Het is tijd om er even tussenuit te gaan en te relaxen. Of je nu een last minute romantisch uitje plant met je maatje of ergens heen gaat met je beste vriendinnen, dit zijn de winter city trips om nu te boeken.

1# Lissabon, Portugal

Lissabon, is een stad vol cultuur. Geniet van heerlijk eten, drankjes aan een terras en musea en geschiedenis in overvloed. De Pastéis de Nata is een zoete custardtaart die je zeker moet proberen! Deze stad is compact en dus perfect voor een weekendje weg. Er zijn ook bars op het dak voor die o zo belangrijke Insta-foto's, dus zorg ervoor dat je die ook bezoekt!

Lisboa Lissabon vakantie city trip

#2 Parijs, Frankrijk

 Bonjour babe! Begin met het bijspijkeren van je Frans want je zou het wel eens nodig kunnen hebben. Parijs is altijd een goed idee en staat bekend om de mode. Er is niets dat we liever willen dan ons in dikke jassen te verpakken en de straten van Parijs in te trekken om te winkelen, croissants eten, wijn te drinken en nog meer te winkelen. Ook zou je de toeristische attracties kunnen bezoeken zoals de Eifel toren, het Louvre of l’Arc de triomphe.

Paris Parijs vakantie citytrip vacation

#3 Dublin, Ierland

Dublin is het hele jaar door een geweldige stad om te bezoeken, maar komt pas echt tot leven tijdens de feestdagen. Eet een stevige portie Iers eten en ga naar een van de 750 pubs in Dublin, waar je zeker geweldige Ierse livemuziek zult aantreffen. Ook zul je zeker een uitstapje willen maken naar Brown Thomas, het grootste luxe warenhuis van Dublin - voor een paar kleine cadeautjes van jou aan jou x

Dublin city trip vacation vakantie

#4 Barcelona, Spanje

Ola! Ben je de regen in Nederland ook helemaal zat? Dan is Barcelona perfect voor jou! Barcelona blijft de hele winter droog, dus als je even weg wilt van de koude dagen, ga dan zeker naar deze prachtige Spaanse stad. Na het verkennen van de stad moet je zeker naar een van Barcalona’s backstreet restaurantjes gaan voor een lekkere kop warme chocolademelk en churros.

Barcelona vacation city trip vakantie

#5 Mykonos, Griekenland

 Het prachtige eiland Mykonos heeft misschien wat langer de tijd nodig dan een ‘city trip’ om alles wat het te bieden heeft echt te ontdekken. Het eiland is geblessed met een prachtig uitzicht op zee en witte villa’s. Perfect dus voor je nieuwe Instagram feed! Het eten is erg divers en local, het nachtleven daarentegen is breed met voor elk wat wils. Ook zijn er een aantal indrukwekkende stranden die zeker een strandwandeling waard zijn!

Mykonos Griekenland vakantie vacation citytrip

#6 London, Engeland

London is echt een typische stad voor een citytrip! Deze stad heeft veel te bieden op het gebied van cultuur, eten, nachtleven, winkelen en nog veel meer. Je hebt echt meerdere trips nodig om alles te zien en te doen wat Londen te bieden heeft! If you want to shop till you drop, vergeet dan zeker niet Oxford Street te bezoeken!

 London vacation city trip vakantie

#7 Luxemburg, Luxemburg

Zoek je een verrassende bestemming voor je stedentrip? Ga naar Luxemburg stad. Een stad waar je niet zo snel aan denkt, maar zeker een stad waar je blij van wordt! Het is goed bereikbaar, gratis openbaar vervoer, met historische gebouwen, architectuur, classy hotspots en genoeg natuur!

 Luxemburg vakantie city trip vacation

#8 Istanbul, Turkije

Istanbul is een stad met veel cultuur en heerlijk eten! In deze stad komen Europa en Azië samen, wat zorgt voor een interessante mix van West en Oost, en dat voor een zacht prijsje. Een hoogtepunt van de stad is de beroemde Hagia Sophia, een voormalige moskee die nu als museum te zien is. Ook voor onze shopaholics is er genoeg te doen. Er zijn talloze boetiekjes waar je kunt shoppen voor lage prijzen!

Istanbul vakantie vacation city trip

#9 Venetië, Italië

Venetië, the city of love. In de zomer is het in Venetië vaak zo warm en druk dat je amper de gelegenheid hebt om te zien hoe mooi de stad eigenlijk is. In de herfst kan je wel nog genieten van deze prachtige Italiaanse stad.

Venetië vakantie vacation citytrip

#10 Kopenhagen, Denemarken

 Kopenhagen is een van die steden die leuk is om elk moment van het jaar te bezoeken, omdat het er in alle seizoenen prachtig is. Ook is Kopenhagen vaak uitgeroepen tot de gelukkigste stad ter wereld. De relaxte levensstijl en de kleurrijke gebouwen maken het de perfecte plek voor een charmant weekendje weg. Ze hebben zelfs de term Hygge uitgevonden, dat nog verder gaat dan gezelligheid.

Kopenhagen vakantie vacation city trip 

Catch flights not feelings x

0 comments

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing

Meet the Author

Add some profile text to talk about the author

More posts