8 hairstyles to slay this holiday season

8 hairstyles to slay this holiday season

8 hairstyles to slay this holiday season

De feestdagen staan om de hoek, je hebt je outfit al maar geen idee wat je met je haar moet doen. Op zoek naar wat holiday glam inspo? We got you, babes. We hebben hier alle inspiratie voor de holiday hairstyles die jij nodig hebt. Van sleek ponytails tot bouncy krullen. Lees verder voor onze top 8 holiday hairstyles die je vandaag nog kunt uitproberen!

#1 Silky smooth

Als je niet zeker weet wat je met je haar moet doen, is een steil kapsel altijd een goed idee. Straal effortlessly chique vibes uit met dit klassieke kapsel dat nooit uit de mode zal raken!

silk smooth straight hair

#2 Sleek high ponytail

Holiday glam zag er nooit zo goed uit! Stijl je haren of keep it natural. Zet het vervolgens vast met je favoriete haarlak and you go girl!

 High sleek ponytail

#3 Dreamy bouncy curls

Bouncy curls zijn altijd een goede keuze. Kies voor een volume hair styler om thuis een salonwaardige bouncy curl look te creëren. Om je look nog mooier te maken, laat je je haar in rollers zitten terwijl je je make-up doet om die dromerige krullen te creëren!

Bouncy curls luchtig hairstyle föhnen

#4 Braided ponytail

Vlechten zijn dit jaar helemaal in en wij zijn er helemaal weg van! Voeg wat chique vibes toe aan je holiday look met een superstrakke braided ponytail. Maak een hoge ponytail van je haar en vlecht de rest van je haar. Voeg er wat lengte aan toe door er nep haar aan te vlechten!

braided ponytail dear long braids

#5 Half up half down

Of je haar nu kort, schouderlengte of superlang is, dit kapsel is perfect voor elke haarlengte. Kam je haren en bind de bovenste helft van het haar vast met een leuke haarclip! Laat twee lokken aan de voorkant los voor een effortless '90s look!

half up half down hairstyle extensions


#6 Fierce low ponytail 

Laat je glamoureuze make-up zien tijdens de feestdagen met een erg chique lage ponytail. Gebruik voor dit kapsel een borstel met dikke haren en een haarlak met sterke fixatie om alle losvliegende lokken in te sluiten en ervoor te zorgen dat je haar de hele avond op zijn plaats blijft zitten!

ponytail getslayedbyElla glam sleek

#7 Sleek bun

Een all time favoriet is natuurlijk een knot. Simpel maar toch zo krachtig! Dus of je nu zin hebt in een strakke lage knot of het losjes wilt houden en een accessoire wilt toevoegen -  een knot is altijd een veilige optie en zorgen voor een effortless classy look!

sleek bun zendaya flawless

#8 Bubble braids

Wil je een ponytail maar er toch was speciaals aan toevoegen? Dan is dit de haarstijl voor jou! Bubble braids zijn niet alleen erg mooi, maar ook erg makkelijk zelf te maken. Bind je haar vast in een ponytail en voeg dan sectie per sectie elastiekjes toe. Als je tevreden bent met de tussenruimte, trek je zachtjes aan elke sectie om het bubbel effect te creëren. Honestly, Insta-goals!

Bubble braids Inso ponytail   

PS. heb je nogsteeds niet die ene holiday outfit? we got you! Klik hier!

0 comments

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing

Meet the Author

Add some profile text to talk about the author

More posts