Zonder QR code

10 dingen die je kunt doen zonder QR-code!

Zonder QR code

Sinds 25 september kom je bijna geen enkel restaurant, café of bioscoop in zonder coronabewijs met QR-code. Dat betekent niet dat je thuis moet blijven en lopen niksen. Er zijn nog allerlei dingen die je kunt doen en plekken in Nederland waar je heen kunt zonder QR-code. In deze blog zetten we er een aantal op een rij.

1. Re-organise je kledingkast

Haal alles uit je kledingkast en maak een nieuwe indeling. Misschien past dat ene jasje wel heel leuk op die jeans. Trek het aan, mix & match het en wie weet heb je veel nieuwe outfit ideeën. Daarbij scheelt een opgeruimde kast je s’ochtends tijd omdat je alles makkelijker kan vinden.

Kledingkast reorganiseren

2. Make some money 💵

Als je je kledingkast hebt gereorganiseerd kun je meteen uitkiezen wat je niet meer draagt. Dit kun je meteen op een online platform zoals Vinted verkopen en zo verdien je er nog wat aan! Naast the bag securen kun je je kleding ook kwijt in kleding bakken. Zo verdien je nog Karma punten!

Kleding verkopen

3. Work it girl, work it!

We moeten natuurlijk wel blijven bewegen in deze moeilijke tijd. Gelukkig heb je voor de sportschool geen QR-code nodig. Trek je favoriete sportoutfit aan en ga lekker sporten!  Take care of your body.

Workout sporten in sportschool 

4. Gamenight

Mis je het om gezellig met je vrienden af te spreken in een café of restaurant? Maak het gezellig en nodig je vrienden en vriendinnen uit voor een gamenight! Er zijn genoeg opties, er zit voor iedereen wel iets bij.   

Gamenight girls jingo

5. Uiteten gaan? No problem!

  Ondanks dat horecaondernemers verplicht zijn om een QR-code te vragen, zijn er genoeg horecabedrijven die hier niet aan meedoen. Hier vind je een lijst met horecabedrijven die je keuze hoe dan ook accepteren. Ook kun je natuurlijk altijd terecht op overdekte terrassen zonder QR-code!

  Sushi diner

  6. Podcast luisteren

  Ga er lekker tussen uit, maak een wandeling in het park, doe een grote schoonmaak of ga met een dekentje lekker op de bank liggen. Dit, terwijl je nieuwe kennis opdoet of luistert naar leuke verhalen van toffe podcasts.

   7. Drive in                                                                                                              

  Weet je niet meer wat je wilt doen in het weekend? Hier een lijstje met 4 leuke drive-ins in Nederland!

  Drive in lijst in Nederland

  8. Work on yourself

  Leer jezelf beter kennen met behulp van zelfontwikkeling en stel doelen op. Deze doelen helpen je bij het najagen van jouw dromen. Ook geeft het behalen van persoonlijke doelen je een voldaan gevoel.

   Good vibes good life Vex King zelfontwikkelingsboek

    9. Netflix and ..

  Houd weer eens een gezellige filmavond. Pak een deken en wat kussens erbij to make things comfy en bingewatchen maar! Who needs a cinema if you have Netflix?                                                                                                                                                              

  Netflix challenge watchlist

  10. Shoppen

  Gelukkig zijn de winkels nog open en kun je eindeloos shoppen op het internet. TheGirlWearing is heropend en je kan weer je favoriete items shoppen op onze website. It’s an ‘add to cart’ kinda day!     

  TheGirlWearing fashion store

  1 comment

  • Linn: November 01, 2021

   Leuk super leuk maar ik mis nog wat?

  Leave a comment

  All blog comments are checked prior to publishing

  Meet the Author

  Add some profile text to talk about the author

  More posts