7 dingen die je kunt doen tijdens de Coronacrisis!

7 dingen die je kunt doen tijdens de Coronacrisis!

7 dingen die je kunt doen tijdens de Coronacrisis!

In deze blog geven we je 7 tips die je kunt uitvoeren in de coronacrisis...

Helaas heeft iedereen hier direct of indirect mee te maken. Daarom is het belangrijk om zoveel mogelijk binnen te blijven! Verplicht binnen zitten kan veel verveling met zich mee brengen. Daarom hier 7 dingen die jij kunt doen tijdens de coronacrisis! 

en denk een beetje aan elkaar in deze moeilijke tijd... ❤️ 

 

1. Work-outs at home

Tijdens corona kan het zo zijn dat de sportscholen dicht zijn of dat er maar een aantal mensen naar binnen kunnen, wat er voor zorgt dat de basic fit in jouw buurt voor de hele dag vol gereserveerd zit.

Maar wees niet getreurd! Met deze apps kun jij thuis gewoon jouw oefeningen blijven doen en in vorm blijven!

 

2. Verander je kamer

Het veranderen van je kamer kan veel tijd in beslag nemen en tijd hebben we nu genoeg! Ook kan het zorgen voor een nieuwe en rustgevende sfeer. Geef een nieuwe kleur aan de muren van je kamer, ga eventueel naar de Ikea en koop een paar leuke plantjes en plankjes die je in je kamer kunt zetten, verplaats je bed en hang leuke foto’s op.  Ga naar Pinterest, zoek leuke kamer ideeën op en voer deze uit!

3. Netflix erop los

Ook kan Netflix niet ontbreken tijdens het thuiszitten. Bing-watch een van onderstaande series of kies een van je favoriete films en wij weten zeker dat je je gaat vermaken!

Series:                                                   Films:

La casa de papel                                   Alles is liefde  

The Wolf of Wallstreet.                          The Notebook

Prison break                                           After

13 reasons why                                      Love actually

Gossip girl                                              Hungergames

Vampire diaries                                      Divergent

The 100                                                  Lion

Stranger things                                       The Wolf of Wallstreet

 

4. Bakken

Wat is er lekkerder dan zelfgemaakte koekjes of een taart versierd met marsepein?! Zoek op internet een recept uit en bak er op los! Eventueel kun je de koekjes/taart leuk versieren met wat marsepein. Je kunt ze maken voor iemand die je lief hebt of ze gewoon lekker zelf opeten! :)

 

5. Kleding verkopen

De apps als United Wardrobe en Vinted maken het mogelijk om jouw eigen kleding te verkopen die jou bijvoorbeeld niet meer past of die je niet meer leuk vindt.

Zoek je kleding kast uit, en maak mooie, aantrekkelijke foto's van de items en plaats ze op de app. Zo verdien je ook nog een centje bij tijdens de corona!

6. Online Pubquiz

Corona heeft ervoor gezorgd dat het hebben van sociaal contact flink beperkt geworden is. Hierdoor voelen jongeren en ouderen zich vaker eenzaam en missen het fysiek contact dat zij voorheen hadden met hun vrienden en familie. Daarom is het leuk om een avondje met z’n alle achter de laptop te gaan zitten (iedereen vanuit huis natuurlijk!). Je kunt hiervoor Facetime, Skype, of bijvoorbeeld Houseparty gebruiken.

Bepaal want te voren wie de quizmaster is.

Elke deelnemer bedenkt 5 tot 10 vragen over zichzelf/de vriendengroep/algemene kennisvragen die de rest moet beantwoorden. Geef er een beetje een eigen draai aan!

Zo kom je erachter hoe goed je elkaar kent, wat tot leuke discussies kan lijden.

 7. Online shoppen

Online shoppen kan niet missen bij de quarantaine activiteiten. Dan heb je iets om naar uit te kijken. Namelijk een leuk pakketje…

The Girl Wearing (TGW) biedt momenteel ook afterpay aan. Heb jij nog geen salaris ontvangen, maar kan je dat leuke jurkje niet laten liggen? Dan is dat ideaal voor jou!

Ga naar www.thegirlwearing.com en schrijf je in voor de nieuwsbrief om geld te besparen en exclusieve deals mee te pakken. Lets go shopping!!!

Wij hopen dat jullie allemaal nog gezond zijn en wat hebben gehad aan dit blog. Check onze Social Media kanalen om op de hoogte te blijven van onze laatste items!

Met vriendelijke groeten,
Anouk Draaisma - The Girl Wearing
 

 

 

 

 

1 comment

  • Sandra: January 06, 2021

    Wat een leuke website. Heel mooi om te zien dat een bedrijf wat gericht is op kleding ook denkt aan de welzijn van mensen. Keep up the good work! Ik lees graag meer blogs van jullie!

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing

Meet the Author

Add some profile text to talk about the author

More posts