10 New Years Resolutions

10 New Years Resolutions

10 New Years Resolutions

Het nieuwe jaar staat voor de deur en wat een jaar is het geweest... We kunnen gerust zeggen dat 2021 ons allemaal veel dankbaarder heeft gemaakt voor de kleine dingen in het leven. In deze tijd van het jaar maken we onze lijstjes met goede voornemens, en laten we eerlijk zijn, de helft daarvan houden we nooit vol. Laten we het je gemakkelijk maken met onze favoriete voornemens voor 2022.
Laat je inspireren en maak je klaar om je eigen doelen voor het komende jaar op te stellen met onze lijst met haalbare goede voornemens waar je in 2022 ook echt aan kunt houden!

#1 Neem tijd voor jezelf

Of het nu gaat om 5 minuten extra tijd voor je skincareroutine 's avonds of het uitproberen van een nieuwe meditatie app, neem die extra tijd voor jezelf omdat je het verdient. Het kan zo makkelijk zijn om verstrikt te raken in het dagelijks leven dat je vergeet om voor jezelf te zorgen. Luister dus naar je lichaam en maak optimaal gebruik van die benodigde 'me-time' wanneer je dat nodig vindt.

Selfcare routine girl

#2 Minder schermtijd

Laptops, televisies, telefoons: we kijken meer en meer naar schermen. Het biedt mogelijkheden, maar heeft ook veel nadelen. Bovendien kunnen we al de tijd dat we naar schermen kijken nuttig besteden door met vrienden of familie spenderen. Of wat dacht je van eens een boek lezen?

#9 Leer elke maand een nieuw gerecht koken                                                   

Stel je keukenvaardigheden op de proef en leer elke maand een nieuw gerecht koken. Voor je het weet, ben je klaar om het ultieme etentje te organiseren. Chef who?

cookware for beginners thegirlwearing

#10 New style, who this?

Laten we eerlijk zijn, we hebben te veel in joggers geleefd de laatste jaren. Hoe comfy ze ook zijn, it's time to switch your game up! Natuurlijk hoef je de joggers niet helemaal te verbannen uit je kleding kast, maar het is wel tijd om je kledingkast weer up te graden met de nieuwste trends en jezelf helemaal op te maken! Because, you're still that girl! 

THEGIRLWEARING wenst jou alvast een gelukkig nieuwjaar! 

0 comments

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing

Meet the Author

Add some profile text to talk about the author

More posts