Wat zegt jouw horoscoop over jou?

Wat zegt jouw horoscoop over jou?

Wat zegt jouw horoscoop over jou?

Wat zegt jouw horoscoop over jou?

Heb jij net als vele anderen weinig te doen de laatste tijd? en weet je niet wat jou te wachten staat? Dan is deze blog op het juiste moment daar. Kom erachter wat jouw horoscoop betekent deze maand...

 

Schorpioen (23 oktober - 21 november)

Het is jouw seizoen om te shinen! Er hangt een gevoel van verandering in de lucht, en de vraag is: ben je er klaar voor?. De weken zijn voor jou voorbij gevlogen, Schorpioen, en misschien voel je je compleet overweldigd door het plotselinge begin van de herfst en de wisseling van seizoenen. Neem deze maand even de tijd om te resetten en op te laden. Halverwege de maand ben je klaar om vastberaden verder te gaan naar grotere en betere dingen die jou te wachten staan. Laat niets jou in de weg staan!

 

 

 

 

Boogschutter (22 november - 21 december)

November brengt je een aantal nieuwe mogelijkheden. Blijf gepassioneerd en sta open voor nieuwe ideeën en dromen. Je voelt misschien dat je naar het onbekende wordt getrokken, maar omarm het. Het is tijd om uit je comfortzone te stappen en een nieuw hoofdstuk te beginnen. Probeer een lijst te maken van wat je deze maand wilt bereiken en kom ze dit keer ook echt na…

 

Steenbok (22 december - 19 januari)

Het is tijd om te vliegen. Je hebt misschien het gevoel dat je deze maand uit je comfortzone wordt geduwd, maar je bent klaar om te stralen. Vertrouw het proces. Je bent een perfectionist als het gaat om werk, carrière en relaties, maar laat het los, sla jezelf niet in elkaar als de dingen niet volgens plan zijn. Je begint ook te begrijpen wat goede vriendschappen betekenen. Sommige van die vriendschappen kunnen deze maand goed te pas komen.

Waterman (20 januari - 18 februari)

Het is tijd om op eigen benen te staan. Het is een geweldige tijd om aan een nieuw project te werken en de grenzen te verleggen. Je begint te begrijpen dat je het afgelopen jaar de jouwe bent geworden, je bent onafhankelijk en het siert je. Zou 2020 een belangrijk keerpunt voor je kunnen zijn? Het is tijd om jouw lot in eigen hand te nemen. Een tip voor de maand: verlies de balans tussen werk en privé niet uit het oog, vergeet niet goed voor je relaties te zorgen.

Vissen (19 februari - 20 maart)

Misschien heb je je de afgelopen weken een beetje verloren gevoeld, maar maak je geen zorgen, je gaat de goede kant op. Deze maand draait het allemaal om het vieren van elke kleine overwinning en het nemen van de volgende stap om een plan uit te werken. Het is een goed moment om je gedachten en ideeën met de wereld te delen. Het is een spannende tijd voor je om je te concentreren op persoonlijke relaties, met name degenen die jou inspireren.

Ram (21 maart - 19 april)

Het is een goed moment om tijd met anderen door te brengen en voort te bouwen op bestaande of nieuwe relaties. Het is misschien ook tijd om een beetje romantisch te worden en jezelf te verwennen. Cijfer jezelf niet weg! Misschien voel je je deze maand super gepassioneerd, maar denk eraan om twee keer na te denken voordat je handelt en laat je niet meeslepen in het moment.

 

Stier (20 april - 20 mei)

Het is tijd om iets moois in je leven uit te nodigen, of het nu gaat om wat frisse lucht krijgen en een dagelijkse wandeling maken, jezelf trakteren op dat leuke kledingstuk of wat verse bloemen kopen. Het is tijd om je te concentreren op de kleine dingen die je geluk brengen. Misschien moet je deze maand wat extra liefde bezorgen, je duidelijke en eerlijke communicatieve vaardigheden maken het een gemakkelijke taak voor je. Een tip: plan wat vrije tijd in waar je alleen kunt zijn om t e doen wat je wilt.

 

Tweelingen (21 mei - 20 juni)

Je bent klaar om je weer te mengen en je sociale leven weer op gang te krijgen. De afgelopen weken zijn in beslag genomen door werk en andere verplichtingen, maar je bent klaar om te genieten en los te laten. Deze maand markeert ook het begin van enkele grote beslissingen om je te helpen grotere sprongen te maken in 2021, dus besteedt wat tijd aan het proberen om een meer zelfverzekerd persoon te worden. Het draait deze maand allemaal om persoonlijke groei.

Kreeft (21 juni - 22 juli)

November is de tijd om diep te graven en je opnieuw te verbinden met je hele zelf, Kreeft. Bedenk hoeveel tijd je nodig hebt om echt op jezelf te focussen. Schrijf je doelen voor de rest van het jaar op en begin dingen voor elkaar te krijgen. Het is tijd om van je dromen de werkelijkheid te maken. Een tip voor de maand: maak een schema waarin je tijd hebt om dingen voor je te doen. Over jou ‘me time’ valt niet te onderhandelen.

 

Leo (23 juli - 22 augustus)

Je verlangt deze maand naar huiselijk comfort, Leo. Ga terug naar uw roots en ontdek waar u zich het meest thuis voelt. Het is een goed moment om weer in contact te komen met een paar oude vrienden of verre familieleden, een oud familierecept te proberen of een nieuwe routine voor zelfzorg te proberen. Maak er deze maand uw prioriteit van om u deze maand gezellig, kalm en veilig te voelen. De volle maan verlicht je prestaties tot nu toe en laat zien waar je heen wilt. Je hebt dit, Leo.

Maagd (23 augustus - 22 september)

Het is tijd om nieuwe kansen te omarmen. Deze maand voel je je geïnspireerd en sta je open voor nieuwe ideeën. Misschien voelde je je de laatste tijd vastgelopen, maar de dingen gaan eindelijk weer vooruit. Het is een goed moment om te beginnen met sparen en twee keer na te denken voordat je je geld uitgeeft. Houd deze maand je opties open en laat wat tijd open voor spontaniteit.

 

Weegschaal (23 september - 22 oktober)

Je hebt de laatste tijd veel tijd in anderen geïnvesteerd, maar deze maand draait alles om jou. Wat wil je bereiken? Is er iets dat je wilde doen, maar je hebt er geen tijd voor gevonden? Concentreer je op de simpele, meer alledaagse genoegens in het leven . Wees dankbaar voor alles wat je hebt en alles wat eraan komt. Een tip voor de maand: daag jezelf uit om elke dag één ding te doen waar je blij van wordt.

 

Dat waren alle sterrenbeelden, hopelijk weet jij nu wat je te wachten staat in de maand November!

 

Met vriendelijke groet,
Anouk Draaisma – The Girl Wearing

0 comments

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing

Meet the Author

Add some profile text to talk about the author

More posts