November horoscoop Thegirlwearing

Your November Horoscope

November horoscoop Thegirlwearing

Scorpio season is here! In de horoscoop van November 2021 kom jij alles te weten over wat de sterren deze maand voor jou in petto hebben 🔮.  Misschien ontmoet je deze maand de liefde van je leven of krijgt je carrière een grote upgrade. Lees snel verder en kom erachter wat er in November 2021 op je te wachten staat!

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

It’s your season to shine Scorpio! Er hangt een gevoel van verandering in de lucht. De weken zijn voor jou voorbijgevlogen en de komende weken heb jij zoveel verplichtingen dat het moeilijk zal worden om dit allemaal bij te houden. Neem deze tijd om te resetten en op te laden, take it easy, maar niet té easy. Halverwege de maand ben je klaar om grotere en betere dingen aan te pakken, er is niets dat je in de weg staat.

Motto of the month: If you want to go big, stop thinking small

Scorpio Schorpioen Thegirlwearing Horoscoop

Boogschutter (22 november – 21 december)

November brengt je een aantal nieuwe mogelijkheden, Boogschutter. Ondanks dat je (misschien) jarig bent, zal het niet allemaal lopen zoals je dat zou willen. Geef hier eens lekker aan toe en take care of yourself. Blijf gepassioneerd en sta open voor nieuwe ideeën en dromen. Slow progress is still progress! Ook zal er iemand op je pad komen die wellicht de liefde van je leven zal worden!

Motto of the month: There is no competition when you’re manifesting your own lane.

Boogschutter Saggitarius Horoscoop TheGirlWearing

Steenbok (22 december – 19 januari)

Je kunt het gevoel hebben dat je deze maand uit je comfortzone wordt gepushed, maar je bent klaar om te shinen! Je bent een perfectionist als het gaat om werk, carrière en relaties, maar laat dit even los en trust the progress girl! Deze maand begin je ook te begrijpen wat goede vriendschappen betekenen. Een paar oude connecties kunnen deze maand grote veranderingen maken in je leven!

Motto of the month: Time and friends are two things that become more valuable the older you get.

Steenbok Capricorn Horoscoop TheGirlWearing

Waterman (20 januari – 18 februari)

Het is tijd om op eigen benen te staan. Het is een geweldige tijd om aan een nieuw project te werken en de grenzen te verleggen. Ook al voelt dit niet helemaal zo. Je begint in te zien dat je het afgelopen jaar gegroeid bent in je eigen kunnen, je bent onafhankelijk en bloeit op. Verlies de balans tussen werk en privé niet en vergeet niet om je relaties te onderhouden!

Motto of the month: Be you, do you, for you.

Waterman Aquarius Horoscoop TheGirlWearing

Vissen (19 februari – 20 maart)

De winter komt eindelijk dichterbij, en voor jou is dit het fijnste moment van het jaar. Je voelt je misschien de afgelopen weken verloren, maar maak je geen zorgen, tijd doorbrengen met je familie en vrienden is what keeps you going girl! Deze maand draait het allemaal om het vieren van elke kleine overwinning en het nemen van volgende stappen. Pas alleen wel op dat dit niet ten koste gaat van je gezondheid. Probeer deze maand eens even wat meer aan je conditie te werken en ga lekker sporten!

Motto of the month: Success is a series of small wins.

Vissen pisces TheGirlWearing Horoscoop

Ram (21 maart – 19 april)

Finally, November is here! Voor de Ram is dit een van de fijnste maanden. November betekent bijna December en December betekent bijna kerst! Het is een goed moment om tijd met anderen door te brengen en het onderhouden van zowel nieuwe als bestaande relaties. Je zult deze maand veel energie en motivatie hebben. Dit kun je perfect gebruiken om aan die doelen te werken die je altijd al hebt willen behalen, maar het gewoonweg uitstelde. Go get it girl!

Motto of the month: If the plan doesn’t work, change the plan, not the goal.

Ram Aries Horoscoop TheGirlWearing

Stier (20 april – 20 mei)

New month, new you. Het is tijd om je te richten op de dingen die je echt gelukkig maken. Je bent toe aan enkele veranderingen in je leven, zo ook in je vriendengroepen. Het is tijd om afstand te nemen van toxic friends die je niet vooruithelpen. Move on girl! Plan ook wat vrije tijd in waarin je alleen kunt zijn en kunt doen wat je wilt. It’s time to take care of yourself!

Motto of the month: Eliminate what doesn’t help you evolve.

Stier Taurus Horoscoop TheGirlWearing

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Je bent klaar om weer gezien te worden en je sociale leven weer op gang te brengen. De laatste weken werden in beslag genomen door werk en andere verplichtingen, maar je bent klaar om te genieten en los te laten. Deze maand is ook het begin van een aantal grote beslissingen die je zullen helpen om grotere sprongen te maken in 2022. Het draait deze maand allemaal om persoonlijke groei. You got this!

Motto of the month: The best project you’ll ever work on is YOU.

Tweelingen Gemini Horoscoop TheGirlWearing

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Zoals bijna elke maand, is ook november een emotionele maand voor de Kreeft. Deze maand is het tijd om diep te graven en opnieuw te verbinden met jezelf. Er zullen wat mentale challenges zijn, maar you got this! Denk na over hoeveel tijd je nodig hebt om echt op jezelf te focussen. Schrijf je doelen op voor de rest van 2021 en begin deze te behalen. Het is tijd om van je dromen een deel van je dagelijkse routine te maken.

Motto of the month: Flowers need time to bloom, so do you.

Kreeft Cancer horoscoop TheGirlWearing

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Oktober ging voor jou hartstikke lekker in eigenlijk alles, in november gaat alles wat trager. Je bent een beetje moe en verlangt naar comfort deze maand. Het is tijd om weer op te laden. Ook zit er (helaas) niets spannends in de liefde voor jou. Het is nu echt tijd om voor jezelf te zorgen. Het is een goed moment om weer contact op te nemen met oude vrienden of verre familieleden. Make yourself a priority, you deserve that!

Motto of the month: If you get tired learn to rest, not to quit.

Leeuw Leo Horoscoop TheGirlWearing

Maagd (23 augustus – 22 september)

Het is tijd om nieuwe kansen te omarmen. Deze maand voel je je geïnspireerd en sta je open voor nieuwe ideeën. Misschien heb je je de laatste tijd gevoeld alsof je vast zat, deze maand ga je er eindelijk weer op vooruit. Het is een goed moment om te beginnen met sparen en twee keer na te denken voordat je iets uitgeeft. Houd deze maand je opties open en laat wat tijd open voor spontaniteit.

Motto of the month: Too inspired to be tired.

Maagd Virgo TheGirlWearing Horoscoop

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Je hebt de laatste tijd veel tijd in anderen geïnvesteerd. Door de rust en kalmte die je in oktober hebt opgedaan kun je anderen helemaal inspireren met de dingen die je de afgelopen maanden hebt geleerd. Is er iets dat je al een hele tijd wil doen maar waar je de tijd niet voor hebt gevonden? Focus je op jezelf en wees dankbaar voor alles wat je hebt en alles wat komen gaat. Daag jezelf uit om elke dag één ding te doen dat je gelukkig maakt.

Motto of the month: Be grateful for life. Not everyone made it this far.

Weegschaal Libra TheGirlWearing Horoscoop

 

 

0 comments

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing

Meet the Author

Add some profile text to talk about the author

More posts