Valentijn Ideeën tijdens Corona

Valentijn Ideeën tijdens Corona

Valentijn Ideeën tijdens Corona
Valentijn Ideeën tijdens Corona 

Recreëer jullie eerste date

Misschien was jullie eerste date wel een zooitje. Deze Valentijnsdag is de perfecte mogelijkheid om die eerste date opnieuw onvergetelijk te maken. Wat jullie eerste date ook mocht zijn, neem de kans om deze date weer opnieuw te beleven of om elkaar weer opnieuw te leren kennen.

First date - The Girl Wearing

 Massages 

Een ander idee is om online een massage cursus te volgen. Haal wat massageolie en have fun!

Je hoeft de massages niet al te serieus te nemen, zorg ervoor dat jullie een beetje lol ermee hebben en toch kunnen genieten van de massages.

Natuurlijk hoef je niet per se een massage cursus te nemen, je kunt natuurlijk ook zelf improviseren.

Massage - Valentijn ideeën

  

Roadtrip

Ga op een kleine Roadtrip. Geen bestemming? Kies dan een spontane richting en kijk waar jullie belanden. Mocht je dit idee willen uitvoeren, kunnen wij jullie aanraden om naar Parijs (City of love) te gaan. Hou wel rekening met de avondklok in Frankrijk. De avondklok geldt in Parijs al om 18:00. Neem daarom een hotel dichtbij de Eiffeltoren.

Roadtrip - Valentijn ideeën

 

Creëer een home-spa

Helaas zijn de spa’s ook dicht tijdens deze lockdown, maar dat kan je niet tegenhouden om de spa voor jou en jouw geliefde naar huis te brengen. Haal de gezichtsmaskers uit de kast en introduceer elkaar met een nieuwe face masker routine, neem een lekker bubbelbad en zet de massageolie weer alvast klaar. Natuurlijk kunnen snacks ook niet missen tijdens dit spa dagje, dus raden wij een heerlijke Tapas mix aan.

Home spa - Valentijn ideeën

 

Movie night

 Natuurlijk kan een movie night nooit misgaan, tenzij je een hele slechte film hebt uitgekozen. Daarom hebben wij een lijstje met de beste romantische komedies op Netflix voor jullie gemaakt: 

  • 55 Days
  • Just Go With It
  • Set It Up
  • Desperados
  • Hitch
  • The Lovebirds
  • Naked
  • Blended
  • The Wrong Missy
  • Love, Guaranteed

 

Zorg ervoor dat deze movie-night niet zoals alle andere movie-nights worden, maar neem nog een extra stap. Maak de kamer romantisch, zet de sfeer lampen aan en zorg ervoor dat jullie favoriete snacks aanwezig zijn

 

 Movienight

Romantisch diner

De restaurants zijn dicht, maar bestellen is nog altijd mogelijk. Bestel eten van jullie favoriete restaurant en verras je partner met een romatische diner. Zorg dat deze romantische diner iets extra’s is dan de normale diners die jullie hebben. Zorg bijvoorbeeld voor wat extra’s zoals Kaarsen, een gepersonaliseerde menu kaart, Rozenblaadjes of die ene wijn die jullie allebei lekker vinden 

Romatische diner - Valentijn ideeën

 

Recreëer jullie favoriete date 

Je weet natuurlijk als geen ander hoe speciaal die favoriete date van jullie was.

Het is dus de moeite waard om deze date weer opnieuw te beleven.  

Misschien was deze date wel simpel, maar was het alsnog specialer dan al andere dates. Misschien was het wel een simpele Car date bij de McDonalds.

Car date - the girl wearing

  

Samen Koken

Samen koken is niet iets wat veel koppels doen, maar toch is het iets wat veel plezier brengt. Als jullie samen koken zorg ervoor dat jullie wel iets koken wat jullie beiden lekker vinden. Je hebt kans dat het eten mislukt of misschien komen jullie erachter dat jullie een perfecte kook duo zijn. Het allerbelangrijkste is dat jullie plezier hebben tijdens het koken. Dus zet jullie favoriete Playlist op en zorg ervoor dat het eten niet verbrand ;)

Valentijn ideeen tijden corona

Zorg ervoor dat je er ook leuk uitziet op Valentijn. Koop nu je kleren bij The Girl Wearing en profiteer van gratis verzending en 15% korting op alle producten! 

Gebruik de code 'VALENTINE15' - SHOP NOW

Liefs, 

The Girl Wearing 

 

0 comments

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing

Meet the Author

Add some profile text to talk about the author

More posts